Gönder

Adıyaman’ın mutfak kültürü zenginliği Kanal 7’de tanıtıldı

Editör
Tekniksyen
Yayın
14 Ocak 2025 22:09
Güncelleme
17 Ocak 2025 01:40

KAHTASES-Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Esra Tokelli ile Şampiyon Lezzetler” programının canlı yayın konuğu oldu.

Programda, Adıyaman’ın mutfak kültürünün zenginlikleri tanıtıldı.

Coğrafi işaret tesciline sahip yöresel ürünler ve bu ürünlerle yapılan geleneksel yemekler hakkında bilgi veren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hülya Yeşilyurt, bölgenin gastronomi turizmine katkısından bahsetti.

Yeşilyurt, Adıyaman’ın mutfak mirasını ulusal bir kanalda tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğrenciler ise programda hem Adıyaman’ın yöresel lezzetlerini tanıtma hem de Adıyaman Üniversitesi ile ilgili bilgiler verme fırsatı buldu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Başkan Gülpınardan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

2 Okunma

Şırnak'ta petrol üretimi 70 bin varili geçti

2 Okunma

Ramanlı: Sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız!

2 Okunma

Kemik Erimesi (Osteoporoz) Belirtileri Nelerdir?

2 Okunma

Araştırma Hastanesinden Bir İlk Daha;Uyutulmadan Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı

2 Okunma

Başkan Gülpınardan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

2 Okunma

Şırnak'ta petrol üretimi 70 bin varili geçti

2 Okunma

Ramanlı: Sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız!

2 Okunma

Kemik Erimesi (Osteoporoz) Belirtileri Nelerdir?

2 Okunma

Araştırma Hastanesinden Bir İlk Daha;Uyutulmadan Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı

2 Okunma

Depremin yıkımı yaşattığı Adıyaman takımı 2. Lig'e geri dönüyor

3 Okunma

Adıyaman'da Futbolu'da Güçbirliği

3 Okunma

Menzil Cemaati'nde miras paylaşımı gerilimi devam ediyor

2 Okunma

Kahta02spor İlk Yarıyı 27 Puanla Kapattı

2 Okunma

Gölde kadın cesedi bulundu

2 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

18 Ocak 2025 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler