KAHTASES-Adıyaman’da önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi Toplantısı Vali Sayın Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

Köklü geçmişi, zengin tarihi ve tabiat harikası güzellikleri ile tarihi süreç içerisinde birçok uygarlığın büyüleyici kalıntılarına ev sahipliği yaparak adeta açık hava müzesi konumunda olan Adıyaman’da önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi Toplantısı Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, profesyonel ve amatör fotoğraf tutkunlarının katılımlarıyla düzenlenecek olan fotoğraf zirvesinin yol haritası belirlenerek hazırlık çalışmaları istişare edildi.

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol,konuya ilşkin yapmış olduğu açıklamada,"Zengin bir tarih ve turizm potansiyeline sahip Adıyaman’da fotoğraf sanatının estetik yönü ve gücünü kullanarak ilimizin sahip olduğu potansiyeli farklı ve özgün yanlarıyla tanıtacak olan Fotoğraf Zirvesi etkinliğinin ilimize hayırlı olmasını diliyoruz"dedi.