KAHTASES-Aydın’ın İncirliova ilçesinde 3-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Bocce (Petank) Şampiyonası’nda katılan sporcularımız 2 Gümüş 1 Bronz madalya elde etti.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Kadri Çelik, Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Bulut Göksu, Ferhat Fırat, Sami Gülcemal, Şampiyon Sporcularımız ve Antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i ziyaret ederek şampiyonada elde ettikleri madalya ve kupalarla birlikte mutluluklarını paylaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyamanlı genç sporcuların her geçen gün yeni bir başarıya imza atarak madalyaları kazandığını söyledi.

Adıyamanlı genç sporcuların katıldıkları her müsabakada önemli başarılara imza attığına dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş: ”Bizim diğer spor branşlarında da olduğu gibi bocce sporuna da desteğimiz her zaman devam edecektir. Genç sporcularımız ilimizi ve ülkemizi hem yerel de hem de uluslararası müsabakalarda temsil ederek çok güzel başarılara imza atıyor. Ben sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bocce müsabakalarına 48 farklı ilden yaklaşık olarak bin 100 sporcu katılım sağladı. Vefa Ortaokulu Öğrencilerimizden Münevver Kablan, Büşra Kırılmaz ve Ecrin Ela Yıldız Takım kategorisinde Küçük kızlar Petank Türkiye 2.si oldu. Osmangazi Ortaokulu öğrencilerinden Melike Güler, Aynur Aylin Güler, Elif Şahin, Asli Şahin ve Nisanur Akgün Yıldız kızlar Türkiye 2.si olurken, Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Dilan Yılmaz Genç kızlarda Türkiye Volo 4. sü oldu.

Sporculara çeşitli hediyeler takdim eden İl Müdürü Fikret Keleş, şampiyonlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.