KAHTASES-DEM Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Osman Özbek,"Sesimiz gürleştikçe, halkımızın gönlünde yerimiz büyüdükçe bazı kesimler telaşlanıyor ve panik halde yalanla, ahlak dışı söylentilerle yolumuzu kapatabileceklerini sanıyorlar. Ama biz biliyoruz ki Kahta halkı bu oyunu bozacaktır"dedi.

DEM Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Osman Özbek,seçimden çekilecekleri, başka partiyi/adayı destekleyecekleri iddilarınamyapmış olduğu açıklama ile sert cevap verdi.

Başkan Adaı Özbek'in açıklamasını aynen yayınlıyoruz;

DEM PARTİ ve halkın başkan adayı Osman Özbek'ten açıklama:

Seçim startından bu yana halkımızın içindeyiz. Herkese, her kesime kulak veriyoruz, her sözümüz can kulağıyla dinleniyor. Sesimiz gürleştikçe, halkımızın gönlünde yerimiz büyüdükçe bazı kesimler telaşlanıyor ve panik halde yalanla, ahlak dışı söylentilerle yolumuzu kapatabileceklerini sanıyorlar. Ama biz biliyoruz ki Kahta halkı bu oyunu bozacaktır.

Defalarca kamuoyuna duyurduğumuz üzere, biz buradayız ve 1 Nisan günü halkımızla belediyede buluşmak üzere sözleştik.
Seçimden çekileceğimiz, başka partiyi/adayı destekleyeceğimiz yalanından medet umanlara diyoruz ki;

Kahtamızın birbirine benzerler içerisinde üçüncü yol siyasetine, DEM PARTİye ve halkın başkanı Osman Özbek'e ihtiyacı var. Halkımızı bu tercihten mahrum bırakmaya hakkımız da yok, niyetimiz de yok.

Hakkımızda yalan, iftira yayanlara diyoruz ki; Sahaya çıktığımızdan bu yana yalansız, hakaretsiz, kimseye dil uzatmadan temiz siyaset yapıyoruz. Çünkü bizlere yakışan budur.

Bu asil duruşumuzu sakın zayıflık sanmasınlar; halkımızla güçlüyüz ve halkımızla yalanların, iftiraların üstesinden geleceğiz.

Dem parti ve Osman Özbek, Kahtalıların desteğiyle güçlenerek 31 Mart seçimlerini kazanmak üzere yola devam ediyor. Bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz; biz çekilmeyeceğiz, halkımıza ihanet etmeyeceğiz. Yalana ve iftiraya tenezzül edenler; siz yolumuzdan çekilin...

RABE, DEM HAT... DEM DEMA ME YÉ, DEM DEMA KOLÎKÉ YÉ.

DEM PARTİ KAHTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
OSMAN ÖZBEK