KAHTASES-Kahta'nın sevilen Hayır Sever iş insanlarından Vet.Hekim Sırrı Öztürk ve ailesi, yaklaşık 20 yıldır Ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olma geleneğini sürdürüyor.

Mandıracılık ve farklı iş alanlarında faaliyet yürüten İşadamı Öztürk,her yıl olduğu gibi bu yılda Rmazan ayının en önemli gıda tüketimi olan süst ürünlerinde oluşan Ramazan kolisi dağıtımını ihtiyaç sahibi ailelere bizzat kendisi ulaştırıyor.

Yardımları kendi eliyle dağıttığını ,her zaman dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Öztürk,yardımlaşma ve dayanışmanın islmadaki önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Yaklaşık 20 yıldan beri Ramazan başlamadan bir hafta önceden belirlemiş olduğumuz yaklaşık 600m ila 1000 ihtiyaç sahibi ailemize süt ürünlerinde oluşan yardım paketlerini bizzat kendimiz ulaştırıyoruz.Bu hem bizim insanı hem de islami görevimizdir.Dinimizde yardımlaşma ve dayanışmanın önemi büyüktür. Yapılan her türlü yardımlaşma, o topluluğu sımsıkı ayakta tutar.Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.