KAHTASES-(GÜNDEM ÖZEL)-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Yerel seçimler sürecinde Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahta’da ve büyük bir teveccüh görüyor.

Halkın HÜDA PAR adaylarına ilgisi büyük bir hızla yükseliyor.Halk,Belediye Başkan adaylarını büyük bir samimiyetle kucaklıyor.

Gittiği her ortamda yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılaşanlarda biri HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Yavuz.Kahta halkından büyük bir destek gören Yavuz, Kahta'da küskün ve kararsız seçmenin ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardı.

Yalın ve net mesajlar veren Yavuz, yıllardır yerel hizmetlerden yeterince mahrum bırakılan Kâhtalıların bu seçimde devrim niteliğinde bir seçim yapacağını vurguluyor.

İlgi ve teveccühten memnun kalan Yavuz bu seçimde ilk defa vatandaşların gözündeki değişim inancını ve ışığını gördüklerini dile getiriyor.

Seçim sürecinde halka açık bir şekilde kapıları gezip, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Yavuz, Kâhta Belediye Başkanlığı için yola çıktığı halkla buluşmalarını sıklaştırarak, projelerini ve vizyonunu detaylı bir şekilde anlatmaya devam ediyor.

Gittikleri her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşan Yavuz, Kahta halkının HÜDA PAR’a olan tevecühünü zaferin bir nişanesi olarak gördüklerini belirterek,"Niyet hayır, akıbet hayır, sonuç hayır inşallah. Kahta halkının desteğiyle, şeffaf ve adaletli HÜDA PAR Belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. İnancımızın ve milletimizin desteğiyle hizmete talibiz. Ahlaki değerlere uygun, adaletli ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla Kâhta’mızı daha güzel yarınlara taşıyacağız

Halkımızın şahsıma ve partime gösterdiği teveccüh bizi motive ediyor. Kâhta bizi istiyor, biz de Kâhta’yı istiyoruz. Birlikte, el birliğiyle İlçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız inşallah" ifadelerini kullandı.