KAHTASES-Kahta Devlet Hastanesinde uzun zamandır ara verilen verilen 'Endoskopik, Ağrısız, Kapalı TUR Ameliyatları' yeniden yapılmaya başlandı.

Kahta Devlet Hastanesi hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Sağlıkta kalite çıtasını her geçen gün artıran Kahta Devlet Hastanesinde,geçtiğimiz aylarda ilk kez gerçekleştrilen beyin ameliyatının ardından,uzun zamandır ara verilen verilen 'Endoskopik, Ağrısız, Kapalı TUR Ameliyatları' yeniden yapılmaya başlandı.

Ürolojik şikâyetiyle Kahta Devlet Hastanesine başvuran hastanın muayenelerini gerçekleştiren Üroloji uzmanlarımız Op. Dr. F. Batuhan TOPBAŞ ve Op. Dr. İ. Barış MÜLDÜR hastanın ameliyat olmasına karar verildi. Hastanede ameliyat için gerekli ortamın sağlanmasından sonra Op. Dr. F. Batuhan TOPBAŞ ve Op. Dr. İ. Barış MÜLDÜR ve yardımcı sağlık çalışanlarından oluşan sağlık ekibi, 'Endoskopik, Ağrısız, Kapalı TUR ameliyatını gerçekleştirdi.

Başarılı bir şekilde geçen ameliyat sonrası açıklama yapan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, "Hastanemizde uzun zamandır ara verilen 'Endoskopik, Ağrısız, Kapalı TUR (transuretral rezeksiyon) Ameliyatları' yeniden yapılmaya başlandı. Üroloji uzmanlarımız Op. Dr. F. Batuhan TOPBAŞ ve Op. Dr. İ. Barış MÜLDÜR tarafından yapılan ameliyatlarda yüzeysel mesane tümörleri herhangi bir kesi olmaksızın ağrısız çıkarılmaktadır. Adıyaman ve diğer illere hasta sevkini azaltma ve daha kaliteli sağlık hizmeti sunma gayretiyle çalışıyoruz"diye konuştu.