KAHTASES-Hür Dava Partisine (HÜDA PAR) yakınlığı ile bilinen yardım kuruluşu Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı,seçim dolayısyla dağıtımını erteledikleri Ramazan ayı yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

İhtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı, Kahta'daki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik dünyanın dört bir yanında yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için seçim dolayısyla dağıtımını erteledikleri Ramazan ayı yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Ramazan boyunca derneğe kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketi, nakit desteği, temizlik ve giyim yardımları, dernek gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar götürülüp teslim ediliyor.

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,seçim çalışmaları sürecindeki konuşmasında seçimler dolayısıyla her hangi bir yanlış anaşılmaya mahal vermemek adına Umut Kervanı’nın yardımlarını ertelediğini,yardımların ihtiyaç sahiplerine 1 Nisan’dan itibaren dağıtımına başlanacağını söylemişti.