KAHTASES-Kahta Belediyesi tarafından Mustafa Kemal ve Filistin caddelerine modern aydınlatma sistemi kuruldu. Aydınlatma sisteminden sonra ilçe yeni bir görünüme kavuştu.

Sosyal, kültürel-sanat ve sportif anlamda birçok projeyi Kahta halkının hizmetine sunan Kahta Belediyesi, kentin üstyapısına yönelik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Kahta Belediyesi İlçenin prestij caddelerinden Mustafa Kemal Caddesi ve Filistin Caddlerii'nde gerçekleştirdiği "ledli" dekoratif aydınlatma çalışması ile her iki cadde gece ışıl ışıl olan cadde, gündüzleri de güzel bir görüntüye kavuştu. 

Yepyeni ve modern görünüm kazanan cadde, yenilenen aydınlatma direkleriyle çehre değiştirdi. Yapılan çalışmalarda tasarruflu ledler kullanıldı.

Vatandaşların yeni aydınlatma sisteminden memnun olduğunu ifade eden, “Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada “Kahta Belediyesi olarak kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için ilçemizin dört bir tarafında çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizin en işlek caddeleri ve ilçemizin girişi olan Mustafa Kemal Caddesi ve Hastane Caddesi olarak adlandırılan Filistin caddesinde dekoratif aydınlatma ve Mustafa Kemal Caddemizin orta refüjde bulunan ağaçların aydınlatılması çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Halkımıza ve İlçemize hayırlı olsun.” dedi.