KAHTASES-DEM Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Özbek,” Belediye emekçileri rahat olsunlar, iş yüklerini hafifletip insanca koşullarda çalışmalarını sağlayacağız. Sosyal ve kültürel haklarını kullanmalarına olanak tanıyacağız”dedi.

DEM Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Özbek ,seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Özbek,beraberindeki heyet ile birlikte kurum ziyaretleri kapsamında Kahta Belediyesini ziyaret etti.

Belediye personeli ile sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Özbek,”Halkımızın bize desteği arttıkça hakkımızda söylenti yayanlar da çoğalıyor. Bu söylentilerden biri de DEM PARTİ kazanırsa belediye çalışanlarının bir kısmının işten çıkarılacağı yalanı...

Bu iftiranın tutmayacağını biliyorlar, ama aleyhimize kampanya yapanlar paniğe kapıldıkları için bütün tuşlara birden basıp medet umuyorlar.

Belediye emekçileri rahat olsunlar, iş yüklerini hafifletip insanca koşullarda çalışmalarını sağlayacağız. Sosyal ve kültürel haklarını kullanmalarına olanak tanıyacağız.

Emekçi arkadaşlarımızın sıcak ilgileri mutlu etti. Tereddütü olanlar bilsin ki, sosyal belediyecilik anlayışı, tarafgirliği kabul etmez, sizin için de en iyi çare DEM Parti belediyeciliğidir”dedi.