KAHTASES/ÖZEL HABER-Seçimler bitti, söz bitti,tercih yapıldı, artık vatandaşın beklentilerine yanıt verme, sorunlarını çözme zamanı.

Seçim öncesi tüm adaylar meydanlarda projelerini, icraatlarını, yapacaklarını ve düşüncelerini vatandaşlara anlattı. Şimdi uzun bir maraton başlıyor başkanlar için. Hepsinin sözü,kentlerini daha güzele daha iyiye taşımak.

31 Mart seçim yarışına “Kahta İçin Hizmet Zamanı” sloganıyla giren,hizmet konusunda daha önce belediyecilik tecrübesi olan ve girdiği yarıştan galip çıkan Mehmet Can Hallaç,sahaya indi.

Şimdi çalışma, şimdi hizmet zamanı!’ paylaşımı yapan Başkan’ın vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye başlaması bekleniyor.

Kimlerin ne şekilde oturduğunu ve nasıl oturduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz, bu aşamadan sonra bunları dile getirmenin ne bu şehire; ne de bu şehirde yaşayanlara, dün olmadığı gibi bugün de, yarın da hiç faydası olmayacaktır. Vatandaş hizmet beklemektedir.

Birlik beraberlik ortamı içerisinde, ideolojiye bulaşmadan, mantık yürütmeden, kin gütmeden, birilerinin kışkırtmasına müsaade etmeden, sen-ben demeden, dünü ve seçim meydanlarını hatırlamadan, kimin kime ne dediğini yorgun beynimizde dolandırmadan ve aklımızı bulandırmadan yapalım bu işi.

Bilmem hangi grubun, hangi cemaatin ve hangi kanadın adamı olmadan bu şehri gerçek manada insanca yaşanabilir bir ortama kavuşturalım.

Tıpkı ziyaret ettiğimiz bazı şehirlerin yaptığı ve bizim hiç yapamadığımız gibi,sadece şehrimiz için, halkımız için,kendimiz için yapalım.

Bu şehrin ve insanının kaybedecek bir kaç yılı daha yok artık.   

Nüfusu 100 bini aşan ilçemizin içme suyu, altyapı, üstyapı, temizlik, trafik çilesi, ulaşım çilesi, işsizlik ve kalkınma ortalamalarında geri kalmışlığı bize ayıp olarak yetmez mi?

Bizim Kahta halkı olarak, başka bir şehirde insan gibi yaşayan diğer halklardan ne eksiğimiz var?

Bu halkın gideceği başka bir Kahta yoktur ve olmayacaktır.

Bizi birbirimize kötülemeye çalışanlarda bu şehrin dostu değildir ve asla da olmayacaklardır.

Bu şehir hizmete açtır, muhtaçtır…

Bu şehrin insanı tarihine ve kültürüne ve elindeki imkân zenginliğinin şanına layık olarak yaşamak için sizden hizmet beklemektedir.

Artık bir yerlere, birilerinin egolarına ve hatta menfaatlerine hizmet etmeyelim, halka hizmet etmeye bakalım.Şimdi artık hizmet zamanıdır!

Haber:Ziya Bozkurt