KAHTASES/ÖZE HABER-Her defasında farklı tarihler verilerek bitirileceği belirtilen Kahta-Nissibi Duble Yolu,Kahta Spor Kompleksi ve Millet Bahçes,yerele seçim öncesi milletvekili İshak Şan'ın seçimden önce tamamlanacağı yönündeki açıklamalarına rağmen yine tamamlanmadı.

Kahta Spor Kompleksi 7 yıllık ,Kahta Nissibi Köprüsü arası duble yolu 8 yıllık,Millet Bahçesi meselesi ise 5 yıllık bir bilmece! Yeni dönemin Vekili İshak Şan’ın seçim öncesi bitecek dediği Kahta Spor Kompleksi ,Kahta Nissibi Köprüsü arası duble yol ve Millet Bahçesi yine bitmedi.Yılan hikayesine dönen yatrımlar yine yılan hikayesine dönüştü.

5 Ocak’ta Kahta’da yatrımlara ilşkin yapmış olduğu açıklama YAPAN AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Kahta Spor Kompleksi ve Millet Bahçesinin 1 ay sonra,Kahta-Nissibi bağlantı yolunun ise 15 Mart’ta açılacağını söylemişti.

Kahta Spor Kompleksi,Kahta-Nissibi Arası Duble Yol ve Millet Bahçesinin tamamlanmasına ilşkin her seçim zamanında sözlerin verilmesi seçim sonrasında unutulması halk tarafından tepkilere neden oluyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan,5.01.2024 tarihinde Kahta yapımı devam eden yatrımlara ilşkin yapmış olduğu açıklamada,

Kahta-Nissibi Köprüsü arasındaki yolun tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. 15 Mart’ta bu yol trafiğe açılacak, halkımız çok daha konforlu bir yolda ulaşım hizmetlerinden yararlanacak. Yapımı son aşamaya gelen Kahta Spor Kompleksi de bir ay sonra halkımızın hizmetine sunulacak”demişti.

Yapımı devam eden Kahta Millet Bahçesi inşatına ilşkin ise 29 Ekim 2023 tarihinde yapmış olduğu açıklamada ise Millet Bahçesi Allah’ın izniyle 2-3 aya kadar faaliyete geçecek”demişti.

Tarafımıza ulaşan bilgide, 7 Senedir yapımı beklenen ancak bir türlü tamamlanamayan,yapım çalışmaları kaplumbağa hızında ilerleyen spor kompleksinin bu senede tamamlanamayacağı,Kahta-Nissibi arası duble yolun yıl sonunda,Millet Bahçesinin ise yaz ortalarında tamalanacağı ifade edilmekte.