KAHTASES-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, “Halkımızın sosyal yardımlara boğulmasını istiyoruz elbette.Bu halkımızın hakkıdır,haklarını alsınlar.Ancak seçim öncesi devlet kurumlarının bu işte seferber edilmesine yanlıştır,etik değildir”dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlara seslendiği konuşmasında,sosyal medya da fek hesalar üzerinden kendilerine yönelik oluşturulmak istenen algılara ve isim vermeden AKP’nin seçim öncesi devlet krumları eliyle yaptığı sosyal yardımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Zafere adım adım yaklaşırken, fek hesaplardan kendilerine yönelik algı oluşturanlara itibar etmeyeceklerini söyleyen Yavuz, fek hesaplara asla prim vermeyeceklerini belirterek,“Seçimin artık son günlerine giriyoruz.Geriye sayım başladı. İlk günkü aşk ve heyacanla yolumuza devem ediyoruz. Zafere adam adım yaklaşırken fek hesaplardan bizim için algı oluşturanlara titbar etmeyeceğiz, onların tuzağına düşmeyeceğiz.Onları anlıyoruz. Çünkü biz zafere doğru ilerliyoruz. Zafere doğru ilerlerken de sadece halkımıza hizmeti düşünürken, birileri de dürüst siyasetten uzak hareket etmeye çalışıyor.Onlara asla prim vermeyeceğiz. Burada hiçbir siyasi partiyi ve şahsı kast etmiyoruz.Lafımız, belki hiçbir siyasi partinin de bilmediği,kraldan çok daha fazla kralcı fek hesaplaradır. Bunlara prim vermeyeceğiz.Biz hizmet makamına talibiz. Biz aile , akraba ve yandaş siyaseti gütmedik, gütmeyeceğiZ,Hizmeti herkese eşit götüreceğiz.”

Seçim öncesi bazı devlet kurumları eli ile yapılan yardımların doğru olmadığını belirten Yavuz,“Halkımızın sosyal yardımlara boğulmasını istiyoruz elbette.Bu halkımızın hakkıdır,haklarını alsınlar.Ancak seçim öncesi devlet kurumlarının bu işte seferber edilmesine yanlıştır, etik değildir.Kendinize avantaj sağlıyorsunuz. Bunu halkımız da görüyor, tüm parti adayları da görüyor. Bu durum bizi ziyadesiyle bizleri üzmüştür. Bizi adil olmayan ve her şeyin lehinize olduğu bir yarışa bizi sokuyorsunuz, bize de buyrun mücadele edin diyorsunuz. Tabiki biz bununla’da mücadele edeceğiz. İnşallah buna rağmen’de biz bu seçimi kazanacağız. Halkımıza da diyoruz ki ananızın ak sütü gibi helal olan bu yardımları alın, biz sizn ne yapacağınız biliyoruz,sizde ne yapacağınızı da biliyorsunuz.Biz bu siyasete karşıyız. Dürüst siyaset diyoruz, eşit siyaset diyoruz.Bu bir hizmet yarışıdır. Bu tür yollara tevessül edilmesini dopğru bulmuyoruz."

Konuşmasının sonunda sandık güvenliğine ilşkin uyarılarda da bulunan Yavuz,“Seçimdesandıklara en iyi şekilde sahip çıkacağız.Sahiplere en iyi biz sahip çıkarız. Hiç bir partinin kul hakkına girmemesi gerktiğini bir kaz daha buradan söyleyelim. Hiçbir şekilde oy hırsızlığı yapılmasın. Sandık görevlilerimize güveniyoruz.Hiç bir adayın emeğinin boşa götürecek gayri meşru yollara tevessül edilmeceğinden de eminiz.Artık bu tür siyasetlerden uzak durulması gerekir.Halkın iradesine saygı duyulsun,sandıktan çıkan kazansın ”dedi.