Kahta Beklediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Haydaran İçme Su Hattımızın ''Dereden Değil, Kaynaktan Alınması'' Gerektiğini Bir Kez Daha Belirtmek İstiyorum ”dedi.

İki gün önce “Kâhta’da yerel siyaset hareketleniyor!” başlık özel haberimizin ardından Kâhta’da siyaset kızıştı.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, eski Belediye Başkanı “Abdurrahman Toprak Arıtma Tesis Çalıştırılmıyor” iddialarının ardından sosyal medya hesabında daha önce Haydaran İçme Suyu ile ilgili açıklamalarda bulunduğu bir videoyu paylaşarak,“İlçemize Gelen Suyun Daha Temiz ve Uzun Ömürlü Olması İçin Her Daim Her Platformda 4 Yıldan Beri İfade Ediyorum. Haydaran İçme Su Hattımızın ''Dereden Değil, Kaynaktan Alınması'' Gerektiğini Bir Kez Daha Belirtmek İstiyorum” şeklinde açıklamasının ardından Kahta02spor eski Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ve eski Başkan Toprak’tan yanıt gecikmedi.

Eski Başkan Toprak, sosyal medyadaki hesabında, ”Bu mübarek Cuma akşamı Biri bu budalaya görevini hatırlatsın.9 yıldır o makamda ama ne yazık ki budalanın olmayan aklı hala Bırcık çayından bu tarafa gelmedi. Cepsiz ceket budalayı ne hale getirmiş ceket cepli olmuş olsaydı Bırcık çayından füzeyle hep uzayda dolaşırdı” şeklinde paylaşımda bulunurken,

Kahta02spor eski Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ise sosyal medya hesabında ;”Sayın belediye başkanımızın halka çağrısı!!! Haydaran içme suyunu lütfen gidin kaynaktan alın… Diye çağrı da bulunmuş. Sayın başkan görevlerini unutmuş halka şikâyette bulunacağına sorunu çözün. Parti parti gezeceğine git Haydaran da otur şimdiye kadar çözmüş olurdun. Allah akıl fikir versin İnşallah aklımıza mukayyet olalım ”şeklinde paylaşımda bulundu.