Gönder

Adıyaman’ın mutfak kültürü zenginliği Kanal 7’de tanıtıldı

Editör
Tekniksyen
Yayın
14 Ocak 2025 22:09
Güncelleme
17 Ocak 2025 01:40

KAHTASES-Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Esra Tokelli ile Şampiyon Lezzetler” programının canlı yayın konuğu oldu.

Programda, Adıyaman’ın mutfak kültürünün zenginlikleri tanıtıldı.

Coğrafi işaret tesciline sahip yöresel ürünler ve bu ürünlerle yapılan geleneksel yemekler hakkında bilgi veren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hülya Yeşilyurt, bölgenin gastronomi turizmine katkısından bahsetti.

Yeşilyurt, Adıyaman’ın mutfak mirasını ulusal bir kanalda tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğrenciler ise programda hem Adıyaman’ın yöresel lezzetlerini tanıtma hem de Adıyaman Üniversitesi ile ilgili bilgiler verme fırsatı buldu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

HÜDA PAR’lı Ramanlı Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti

2 Okunma

Adıyaman'ın 10 noktasında eş zamanlı çalışma

2 Okunma

Siverek Belediyespor, ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı

2 Okunma

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1.Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı

2 Okunma

Açık cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı

2 Okunma

HÜDA PAR’lı Ramanlı Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti

2 Okunma

Adıyaman'ın 10 noktasında eş zamanlı çalışma

2 Okunma

Siverek Belediyespor, ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı

2 Okunma

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1.Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı

2 Okunma

Açık cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı

2 Okunma

Depremin yıkımı yaşattığı Adıyaman takımı 2. Lig'e geri dönüyor

3 Okunma

Adıyaman'da Futbolu'da Güçbirliği

3 Okunma

Bakan Yusuf Tekin Adıyaman'da

2 Okunma

Kahta02spor uzatmada yediği golle mağlup oldu; ‘2-1’

2 Okunma

Bebek Ölümleri Komisyonu TTB ile ilgili derneklerin yetkililerini dinledi

2 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

18 Ocak 2025 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler