KAHTASES-Adıyaman Belediyesi Av.Abdurrahman Tutdere başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Adıyaman belediyesi 30 yıl aradan sonra CHP’ye geçti.

2024-2029 dönemi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında göreve seçilen Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Tutdere ve belediye meclisi üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Tutdere,meclis üyeleriyle tek tek tokalaşarak yeni dönemin Adıyaman için hayırlı olması dileğinde bulundu.

18’i CHP, 9’u AK Parti, 2’si Yeniden Refah Partili meclis üyelerinden oluşan mecliste, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere başkanlığında İlk toplantıda 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Tutdere,"Meclisin açılışında konuşan Başkan Tutdere,"Seçim artık geride kaldı.Şimdi partiler üstü bir tavırla Adıyaman'a hizmet zamanı"dedi.

Tutdere,"Bu şehrin üçte ikisi konteyner kentlerde yaşıyor. Çocuklarımız mağdur, kadınlar mağdur, halkımız mağdur. bu dönem her zamankinden farklı olarak sorumluluk duygusu ile hareket edip halkımıza hizmetin en iyisini yapacak çalışmalara, projelere imza atmamız gerekiyor.İmzaladığımız kararların Adıyaman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum"dedi.