HÜRPOLİTİKA-Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti'den adayları,kısa mesaj atarak ve soyal medya'da paylaşımlarda bulunarak vatandaşlardan destek istediler.

Musa Yıldırım:

"Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında Kahta Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde yarın yapılacak ankette siz kıymetli Kahtalı hemşehrilerimin dua ve desteklerine talibim. Allah ülkemize ve ilçemize hizmet etmeyi nasip etsin inşaAllah. Kahta’yı yeniden hak ettiği vizyona, eser ve hizmet belediyeciliğine kavuşturmak için artık gün sayıyoruz."

 

Mahmet Reşat Turanlı;

Saygıdeğer Kahta Halkım.

"Partimizin Kahta Adayını belirleme sürecinin son anlarına geldik.

Partimiz tarafından bir anket çalışması ile kamuoyunun bilgisine başvurulacak. Bana iki dönem yürüttüğüm ilçe başkanlığı ve akabinde partimiz için uzun yıllardan beri bir nefer olarak mücadele ettiğim zamanında bana göstermiş olduğunuz desteğin onurunu yaşıyorum.

Bir bayrak yarışımız devam ediyor. Halkın içinde olduğun anlar ve son yapılan ankette benden esirgemediğiniz desteği asla unutamam.

Partimiz halkımızın görüşüne tekrar başvuracak. Bu süreçte bana gösterdiğiniz destek ve esirgemediğiniz duanın devamını diliyorum.

Size hizmetkar olmaya hazırım.Taktir önce Allah’ın sonra sizin ve partimizindir."

Ömer Yılancı;

"Haydi Kahtam

AK Parti Genel Merzimiz Aday belirlemek için anket yapmaya karar verdi.40 yıllık emektarınız olarak dua ve desteklerinize talibim."

Bedir Yeni:

"Ak Partimiz tarafınca yapılacak olan anketlerde dua ve desteklerinizi bekliyorum."

Mustafa Şahin:

"AK PARTİ TARAFINDA YAPILACAK ANKETTE DESTEK VE DUALARINIZI BEKLERİM."

 İsmet Tanrıverdi:

"Kahta’mızın kalkınması ve daha iyi hizmet alması için destek ve dualarınızı bekliyorum."