HÜRPOLİTİKA-Kahta’da iki dönem AK Parti ilçe Başkanlığı yapan ve aday adaylık için ismi sık sık geçen İşadamı Mehmet Reşat Turanlı AK Parti Kahta Belediye Başkan adaylığı için müracaatını yaptı.

Kahta Belediye Başkanlığı aday adaylığı için lansmanlar devam ediyor. İddialı isimlerin bulunduğu listede 10 kişi yer alıyor.

Kahta’da iki dönem AK Parti ilçe Başkanlığı yapan ve aday adaylık için ismi sık sık geçen İşadamı Mehmet Reşat Turanlı AK Parti Kahta Belediye Başkan adaylığı için müracaatını yaptı.

Adaylığı kuvvetli isimlerden olan Turanlı, 2009-2014 yılları arasında AK Parti ilçe Başkanlığı yapan ve 2019 mahalli idareler seçiminde AK Parti’den Belediye Başkan adadayı oldu.

Turanlı,bugün yakın akaraba ve dostları ile birlikte AK Parti Kahta İlçe Başkanlığına giderek aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ya teslim etti.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Turanlı,”AK Parti bizim ikinci evimiz.Bu partide 2008-2014 yılları arasında ilçe başkanlığı yaptım,2019 seçimlerinde Belediye Başkan adayı oldum.Herdaim partimizin emrinde olduk.Allah nasip ederse bugün 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Kahta Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvusu için buradayım.Doyamızı ilçe Başkanımız Sayın Osman Çetinkaya’ya teslim ettik.Ben Kahta’yı hak ettiği yere taşımak için hizmete talibim.Kavga ile görültü ile işimiz yok.Tabi çok sayıda aday adayı arkadaşlarımız var.Bu yarışı birlik,beraberlik kardeşlik hukuku içerisinde demokratik bir zeminde yürüteceğiz inşallah.Nihai kararı verecek olan teşkilatımızın,milletvekillerimizn görüşü ve genel merkezimizin kararına saygı duyacağız.Adaylık hangi arakadışımıza verilirse o bizim adayımızdır,yanında olacağız ve kazanması için çalışacağız.

Ben burada her zaman kapılarına bize açan İlçe Başkanımız Osman Çetinkaya’ye değerli yönetimine,kadın kollarımıza,gençlik kollarımıza şükranlarımı sunuyorum.Süreç Kahtamız,Adıyamanımız,ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkya ise partiye büyük emekleri olan Mehmet Reşat Turanlı’nın aday adayı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine başarılar diledi.