HÜRPOLİTİKA-İYİ Parti Adıyaman İl ve İlçe örgütleri İl Başkanı Ahmet Türk Başkanlığında düzenlenen toplantıda,31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin strateji ve hedefler değerlendirildi.

Kendi kadrolarını ve politikalarını milletle buluşturmayı hedefleyen ve yerel yönetimlerde daha etkin bir rol oynamayı amaçlayan İYİ Parti, önümüzdeki dönemde kongre süreçleri ile birlikte yerel seçimler için de çalışmalarına da hız verdi. 

İYİ Parti Adıyaman İl ve İlçe örgütleri İl Başkanı Ahmet Türk Başkanlığında düzenlenen toplantıda,31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin strateji ve hedefler değerlendirildi.

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk,”İlçe Başkanlarımızla 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçları ve Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık yapılması konusunda fikir teatisinde bulunduk. Çalışmalarımızda ilk günkü gibi aynı coşku, aynı heyecan ve aynı kararlılıkla siyasi faaliyetlerimize ivme kazandırmak için büyük gayret göstereceğiz ”dedi.