KAHTASES-AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.Resul Kurt,arefe gününde Ak PArti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programı ve Adıyaman il merkezinde gerçekleştirdiği bayram ziyaretlerinin ardından Kahta ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ve haber sitemiz imtiyaz sahibi Ziya Bozkurt'un da eşlik ettiği ziyaretlerde, Atatürk Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden milletvekili Kurt, hayırlı işler temennisinde bulunarak esnafların Kurban Bayramlarını kutladı.

Esnaf ziyaretleri sırasında Milletvekili Kurt'a, Başkan Mehmet Can Hallaç tarafından açık havada vatandaşların da katılımında "Lahmacun" ikramında bulunuldu. Doğal bir ortamda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyip bayramlarını kutlayan Milletvekili Kurt'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milletvekili Kurt, daha sonra gerçekleştirdiği taziye ve bir dizi ziyaretlerin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Kaya Beton Sahibi Mehmet Kaya'yı ziyaret etti.

Siyasetçi Ömer Yılancı ve bazı turizmcilerin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, Kahta'nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Kurt,"Arefe gününde Kahta'mızın güzel insanlarıyla buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek, onların taleplerini doğrudan öğrenmek bizim için çok kıymetli. Bu kapsamda Kahta ilçemizde esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik ve Kurban Bayramlarını tebrik ettik. 6 Şubat deprem afetiyle büyük bir yıkım yaşadık.Ülke olarak da zor günlerden geçiyoruz.İnanıyoruz ki her hüznün ardından bir sevinç, her sıkıntının ardından bir ferahlık mutlaka gelecektir.Bu zor günleri hep birlikte el ele vererek atlacağız inşallah.Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin kurban bayramını en içten duygularımla kutluyorum" dedi.