KAHTASES-Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Mahmut Bozan,Kahta belediye başkanına hizmet çağrısı yaptığı açıklamasında,"Sayın başkan lütfen asli görevlerinizi yerine getiriniz. Bahaneler ile belediye yönetilmez"dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi meydanlarda göreve geldikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlata anlata bitiremeyen AK Pertili Kahta Belediye Başkanı M.Can Hallaç, koltuğa oturduktan sonra vatandaşa verdikleri sözleri çabuk unuttu.

Aday adaylık ve adaylık sürecinde bol bol proje lansmanı toplantıları yapan,seçilip göreve geldiğinde bilboardlara "Şimdi Hizmet Zamanı" afişleri astıran Başkan Hallaç,söz verip de yapamayacakları projeler için mazeret üretmeye başladı.

Belediyenin içinde bulunduğu durumu anlatıp enkaz edebiyatı yapan Hallaç'a vatandaşlar muhalefet parti başkanları tepki göstermeye başladı.
Sosyal medya hesabından kaldırım işgali ve çöp görüntülerini paylaşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mahmut Bozan,Belediye başkanı Mehmet Can Hallaç seslendiği açıklmasında şunları kaydetti;

"Seçimler üç ay oldu biteli ancak Kahta'nın kaderi bu olmamalı.Üç aydır lider ve yöneticiliğin kavramını bilmeyenler koltuklarda oturuyorlar. Belediye asli görevlerini yerine getirmekten aciz.Halk mağdur çöpler kaldırılmıyor sokaklar çöp yığını.Mezarlıklarda su yok ağaçlar kuruyor.Yollar berbat yama ya devam.Yani ne değişti? Halkın taktirine bırakıyorum .Sayın başkan lütfen asli görevlerinizi yerine getiriniz. Bahaneler ile belediye yönetilmez"şeklinde tepkisini dile getirdi.