KAHTASES-S.S Kahta Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Olağan ikinci Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Seçime tek liste ile katılan mevcut başkan Veysel Çetinçakmak güven tazeledi.

Kâhta Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen toplantıya ilçe kooperatif başkanları, meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile kooperatif ortakları katıldı.

Divan heyetinin belirlenmesinin ardından kooperatif muhasebecisi yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarını okudu. Toplantıda ayrıca geçmişe yönelik mali tablo ve durum değerlendirilmesi yapıldı.

Mevcut Başkan Veysel Çetinçakmak ve yönetimi, 133 üyesi bulunan S.S Kâhta Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin Başkanlığına, 76 üyenin katıldığı Genel kurul kapsamında gerçekleştirilen seçimde, oy birliği ile yeniden S.S Kâhta Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi başkanı seçilerek güven tazeledi.

Genel kurula tek liste ile giren Veysel Çetinçakmak, kooperatif ortaklarının oy birliği ile yeniden kooperatif başkanı seçilerek güven tazelerken, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

”Beni tekrar bu göreve layık gören üyelerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

135 işyeri 12 adet sosyal tesisin yer aldığı sitemizin inşaatı hızla devam ediyor.

Esnafımızın kazancına değer katacak ve hemşehrilerimize de güvenli alışveriş imkânı sunacak projemiz, aynı zamanda Kâhta ilçemizin ticari kapasitesine de katkı sağlayacaktır. Yüzde 50'si tamamlanan bu merkezi, inşallah en kısa sürede, Ekim ayı sonunda faaliyete geçirmek için gayretle çalışıyoruz ”dedi.