KAHTASES-Türkiye'de 5 dönem üste üste seçim kazanan tek belde başkanı olan Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, 6'ıncı kez zafere ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

5 dönemdir Akıncılar halkının yüksek büyük desteği ile seçilen Başkan Çetinkaya, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde halkın teveccühünü kazanarak 6’ıncı kez yeniden kazandı.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Akıncılar Belediye Başkanlığına yeniden seçilen İsmet Çetinkaya bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya,yapmış olduğu yazılı açıklamada güven ve destekleri için belde halkkına teşekkür etti.

Başkan Çetinkaya yayımladığı teşekkür mesajında şu sözlere yer verdi:

Sevgili Akıncılar halkı;

Sizlerin gösterdiği hoşgörü ve güçlü desteğinizle bir seçim sürecini daha başarıyla geride bıraktık. Bu yolculukta, yeniden bu kutsal vazifeye layık görüldüğüm için içtenlikle minnettarım. Sizlerin her bir ferdiyle birlikte, yarattığımız birlik ve beraberlik duygusuyla güçlü adımlar attık. Ortaya koymuş olduğunuz bu birlik duygusu ile bu seçimi bir bayram havasında geçirdik. Yarından itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlam iradesi ve değerli milletvekillerimizin destekleriyle birlikte, hizmetlerimizi daha da ileriye taşıma gayreti içinde olacağız. Her birimizin kalbinde taşıdığı hizmet aşkıyla, Akıncılar'ı daha yaşanabilir; ekonomik ve sosyal hayatı daha gelişmiş ve daha güzel bir yarınlara doğru yönlendirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu seçim sürecinde bize güvenen, desteğini esirgemeyen her bir belde halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuzda birlikte yürüyeceğimiz nice güzel günlerimizin olması dileğiyle...
Saygılarımla”

İsmet Çetinkaya Kimdir?

İsmet Çetinkaya, 1950 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğdu.İlk, ortaokulu ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamlayan Çetinkaya, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde önlisans eğitimi aldı.1999 yılında Doğru Yol Partisinden Akıncılar Belde Belediye Başkanı seçilen Çetinkaya, 2004-2009-2014-2019-2024 olmask üzere 5 dönem AK Parti'den seçildi.Çiftçilikle uğraşan Çetinkaya, evli ve 5 çocuk babasıdır.