KAHTASES/DEM Parti Kahta Belediye Başkanı adayı Osman Özbek saha çalışmalarında yoğun mesai harcıyor.

Dem Parti Kahta Belediye Başkanı adayı Osman Özbek saha çalışmalarına yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Kahta’da başlattıkları “Uygulanabilir Projeler, Sürdürülebilir Hizmetler”kapsamında çözüm odaklı projeleri, hane hane, esnaf ve mahalleleri gezerek vatandaşlarla paylaşıyor.

Gittikleri her yerde ilgi ile karşılanan Özbek , halkın sorunlarını dinleyerek çözümü halk ile birlikte gerçekleştireceklerini vurguluyor. Kadınlar, gençler, kurumlar, esnafla yapılan toplantılar neticesinde hazırladıkları "Uygulanabilir Projeler, Sürdürülebilir Hizmetler" halk ile paylaşarak Kahta'nın biriken sorunlarına çözümün tek adresi olduklarını anlatıyor.

Saha çalışmaları hakkında DEM Partiden yapılan açıklamada işu ifadelere yer verildi:  

"Geçmiş seçimlerde Kahtamız görünürde hep iki seçenek arasında tercihe zorlandı. Aslında aynı anlayışa, yani tek seçeneğe mahkum edildik; aile belediyeciliği anlayışı.

Biz desteğinizle buna son vereceğiz. Şimdi DEM PARTİ ile gerçekte halkın tercih hakkı doğmuştur; DEM PARTİ ile halk belediyeciliği ve Osman Özbek ile halkın birlikte yönetimi...

"Kahta Dem Partiye, Dem Parti Kahta'ya çok yakışacak"

Di hilbijartina berê de, Kolikê me her dem di navbera du bijareyan de bêhêvî ma. Bi rastî jî, em bi heman ramanê, bi tenê bi yek bijareyê hatin mehkûm kirin, ew jî konsepta şaredariya malbatî ye.

Emê bi piştgiriya we dawî li vê yekê bînin. Niha bi DEM Partî re bi rastî mafê hilbijartina gel çêbûye; bi DEM Partî re şaredarîya gel û bi Osman Ozbek re rêvebirîya gel..."