KAHTASES-DEM Parti Kahta Teşkilatı tarafından Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Kamaç ve Serhat Eren'in katılımı ile iftar programı gerçekleştrildi.

Kahta 100.Yıl Parkınde düzenlenen iftar programına Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Kamaç ve Serhat Eren,DEM Parti Adayı Osman Özbek,parti yönetİcileri ve kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

İftar öncesi birer konuşma yapan Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Kamaç ve Serhat Eren,31 Mart yerel seçiminin önemine dikkat çekerek 31 Mart seçiminin belediye başkanı belirlenmesinden daha fazla anlam taşıdığını, 22 yıllık iktidarın sadece hak mücadelesi yürüten Kürt halkına zarar vermediğine, ülkenin hiç bir alanda iyi gitmediğine vurgu yaparak,uluslararası listelerde her alanda gerileyen Türkiye'ye nefes aldırmak için bu seçimin önemli olduğunu,kazanmanın yolunun ise üçüncü yol siyaseti DEM Parti’ye destekle mümkün olacağını söylediler.

Başkan adayı Osman Özbek ise katılımlarından dolayı her kese teşekkür ederek,”Pazar günü yapılacak seçimler için kentimizi de kendimizi de biz yönetelim istiyoruz, desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Konuşmalarının ardından iftar yapıldı.