KAHTASES-DEM Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Kamaç İlçe Başkanı Mehmet Sait Dilek ve beraberindek heyet, Büyükbağ(Bütbağ) Esendere(Klisk) köylerine çıkarma yaptı.

İl Genel Meclis adaylarının çalışmamlarına destek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Büyükbağ(Bütbağ) Esendere(Klisk) köylerini ziyaret eden DEM Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Kamaç İlçe Başkanı Mehmet Sait Dilek ve beraberindek heyet, yoğun ilgi ile karşılandı.

Ziyarette,DEM Partinin demokratik, ekolojik ve kadın özgürlükçü siyaset ve mücadele çizgisi hakkında köy halkıyla sohbet edildi. Ayrıca iktidarıyla, muhalefetiyle sistem partilerinin topyekun Kürt halkını ötekileştiren yaklaşımı eleştirilerek DEM PARTİnin bütün ülkeyi kapsayıcı hak ve özgürlük mücadelesinin önemine değinildi.

Adıyaman adına mecliste vekillik yapanların bölgenin sorunlarını dile getirmediğini,halka seçimden seçime uğradıklarını vurgulayan DEM Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Kamaç,bundan sonra Adıyaman'ın, özellikle Kahta'nın sorunlarını mecliste dile getirme, çözümünü zorlama sözü verdi.