KAHTASES- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan,"31 Mart seçimlerine sadece bir aday ya da bir parti olarak değil, Adıyaman'ın geleceği için bir umut olarak bakıyoruz"dedi.

Partisinin Şambayat Belediye Başkan adayı Necdet Arıcı’nın seçim koordinasyon merkezinin açılışına, Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve parti yöneticileri ile birlikte katılan Doğan,buradaki konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerine dair iddialarını ortaya koydu.

İl Başkanı Doğan, açılış sonrasında yaptığı açıklamada, "31 Mart seçimlerine sadece bir aday ya da bir parti olarak değil, Adıyaman'ın geleceği için bir umut olarak bakıyoruz. Şambayat Belediye Başkan adayımız Necdet Arıcı ile birlikte, hemşehrilerimizin desteği ve sevgisiyle zaferden eminiz. Bu seçim, Adıyaman için bir dönüm noktası olacak," dedi.

Adıyaman'ın Geleceğine İmza Atıyoruz

Doğan, partisinin Adıyaman genelindeki tüm adayları ile birlikte şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik gerçekçi ve uygulanabilir projeler geliştirdiğine dikkat çekti. "Her bir mahalle, her bir sokak bizim için önemli. Seçim beyannamemiz, Adıyaman'ın her bir köşesinin sesine kulak vermek ve çözümler üretmek üzerine kurulu," ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Doğan ve ekibi, seçim çalışmaları boyunca Adıyaman’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşarak, onların öneri ve taleplerini dinledi. Doğan, "Partimiz, Adıyaman'da birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veriyor. Bizim siyaset anlayışımız, insanımıza hizmet etmektir. Hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü çok teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.