KAHTASES-Kahta’da Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, yaklaşık 600 ‘den fazla araç ve onlarca motorsikletlinin katıldığı konvoyla şehir turu atarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz’un rüzgarı esmeye devam ediyor. 31 Mart seçimleri öncesinde Kahta’da nefesler tutuldu.

Kahta halkının büyük bir teveccüh gösterek bağrına bastığı Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz’un seçim çalışmaları kapsamında yüzlerce araç ve motorsiklet konvoyu ile gövde gösterisi yapıldı.

Yüzlerce aracın ve motorsikletlinin katılımıyla atılan şehir turunda her yaştan insanın katıldığı araçların yoğunluğu nedeniyle konvoy, ilçede tüm dikkatleri Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ve Başkan Adayı Adem Yavuz’a çekmeyi başardı.

Küçük Sanayi Sitesi kavşağında başlayan ve yoğun bir katılımın olduğu konvoy, Mustafa Kemal Caddesi, Adeviye Caddesi ve çarşı merkezinden geçerek Ofis’te son buldu. 600 civarında araç konvoyu ile şehir turu atan Başkan Adayı Adem Yavuz, güzergah boyunca vatandaşlar tarafından sevinç göster ileri ile karşılandı.

Özellikle açık kasa minibüslerin dikkat çektiği konvoydaki araçlar HÜDA PAR bayrakları ve Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz’un posterleri ile süslenirken bazı vatandaşlar; “Başkan Yavuz”, ‘’Adem Başkan’’, ‘’Bu sefer HÜDA PAR’’ şeklinde slogan attılar.

Başkan Adayı Yavuz; “Çevreye verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan alicenap halkımızdan da helallik istiyorum”

Konvoy güzergah bitiminde araçtan inen Yavuz konvoyda tüm araçları selamladı. Burda toplanan kalabalığa hitaben konuşan Yavuz;

"Elhamdulillah konvoy gosterimizi kazasız belasız ve büyük bir görkemle tamamladık. Yoğun katılım gösteren ve kurallara riayet eden tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Şerefyab oldum. Sağolun varolun. Ayrıca basın mensuplarımıza, gönüllü çekim yapan kardeşlerime ve trafik görevlisi kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum. Seçimin doğası olarak yapılan bu etkinliklerde çevreye verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan alicenap halkımızdan da helallik istiyorum. Rabbım hayırlara vesile kılsın "dedi.