KAHTASES-HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,"KAHTA'mız için şok olacağınız bir gerçeği, HÜDAPAR Kahta İlçe teşkilatımız yıllardır gündem yapmasına rağmen, çözüm amaçlı tek bir adımın halen atılmamış olması gerçekten çok vahim"dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,ilçemizin eğitim sorunlarından biri olan ve yıllardır çözüm bekleyen Kütüphane sorununun çözülmemesine tepki gösterdi.

Kahta Kültür Merkezi içerisine sıkıştrılmış kütüphaneyi sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek,kuyrukta bekleyen gençleri bu çilesine tanıklık eden Yavuz, Kahta'da Kütüphane sırası her gün yaşanan sıradan bir skandal olduğunu belirterek gördüğü manzaradan utanç duyduğunu söyledi.

Kahta halkının görev vermesi durumunda ilçenin her köşesinim kitapsever gençler için kitap cafe ve kütüphaneler ile donatacaklarını söyleyen Yavuz,"Bu Gençleri Biz Kulacakyacağız"dedi.

Kütüphane açıklmasını "Utanarak yaptığım bu açıklama gerçeğin ta kendisi maalesef"olduğunu ifade eden Yavuz,açıklmasında şunları kaydetti;

"BU GENÇLERİ, BU GENÇLİĞİ BİZ KUCAKLAYACAĞIZ"

"KAHTA'mız için şok olacağınız bir gerçeği, HÜDAPAR KAHTA İLÇE TEŞKİLATIMIZ yıllardır gündem yapmasına rağmen, çözüm amaçlı tek bir adımın halen atılmamış olması GERÇEKTEN ÇOK VAHİM!!

Halkımın kitapsever gençliği KİTABA-KÜTÜPHANEYE ulaşmak için sabahın köründen sıraya geçiyor. (inanılır gibi değil değil mi)

EVET EVET yanlış duymadınız!

Kahta'da KÜTÜPHANE sırası her gün yaşanan sıradan BİR SKANDAL olmuş...

Utanarak yaptığım bu açıklama gerçeğin ta kendisi maalesef.

ALLAH'ın izni ve halkımızın desteği ile bizim başkanlığımızda ilçemizin her köşesi kitapsever gençler için kitap cafe ve kütüphaneler ile hizmet verecek.

Her parkımızda birer kütüphane ve ders çalışma etütleri yapılacak.

"KİTABA VE KÜTÜPHANEYE HIZLI ULAŞMAK BİZİMLE OLACAK"

Bu nazenin gençlerimizin elinden biz tutacağız. Ders çalışma konusunda onlara ev sahipliği yapacağız ve onlarla geleceğimizi inşa edeceğiz.BU GENÇLİK İHMAL EDİLEMEZ/EDİLMEMELİ.."