KAHTASES-HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,Ramazan ayı dolayısıyla yaynladığı mesajda,"Ramazan Ayının öncelikle GAZZE'nin mazlum halkına ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim"dedi.

Başkan Adayı Yavuz,açıklmasında şunları ifade etti;

"Kıymetli Kahta'lı hemşerilerim!

Öncelikle Kahta Belediyesini kurumsal kimliğine kavuşturacak, belediye ile halkımız arasında doğrudan ve sürekli iletişimi sağlayacağız. Belediyeye işi düşen her hemşerimiz, aracı şahıs veya aileler olmaksızın belediyenin hizmetlerinden yararlanabilecektir. Belediye yönetiminde istişare, adalet ve şeffaflık bizim vazgeçilmezimiz olacaktır. Aziz hemşehrilerimize hizmet etmek hususunda asla din, dil, aile, mensubiyet veya kişilerin yaşam tarzına bakılmayacak ve Kahta halkının tümünü içtenlikle kucaklayacağım. Her bir Kahtalı hemşehrimiz bizim için nadide bir değerdir. Bu nedenle de hizmete ve övgüye layıktır. Ayrıştırmadan, hiç kimseyi kayırmadan, halkımızın tamamına eşit ve adil muamele ile hizmet edeceğiz. Daha güzel yarınlar ve daha müreffeh bir gelecek için sizden destek istiyorum. Kahta'nın acılarına derman, yarasına merhem olmak için, ön yargıları yıkmak, rüşvet ve iltiması yok etmek için, israfı engellemek ve halkın parasına sahip çıkmak için...

Kıymetli hemşerilerim!

İnancı, kimliği, düşüncesi ne olursa olsun her bir vatandaşımı "ÖNCE İNSAN ÖNCELİK ADALET" şiarımızın şefkatli kollarıyla kucaklamak istiyoruz.

Farkındayım! Ülkemizde ve ilçemizde "oy göçü" olduğunu ve bu göçün seçim saatine kadar devam edeceğini kestirmek zor olmasa gerek. Bu göç dalgasının, tüm Türkiye'de ve özellikle Kahta’da köklü bir değişim, çehresel bir dönüşüm isteyenler açısından bir sığınak, bir liman olduğumuz artık aşikardır. Bu süreçte Kahta'nın ufku ve umudu sizinle birlikte olduğumuz, olmaya da devam edeceğimizin sözünü veriyorum. Modern ve müreffeh bir ilçe hayaliyle fedakar ve kadirşinas hemşerilerime, sadece hizmet etmek için bu yola girdik. Size söz veriyorum Kahta’yı hizmetle, sevgiyle, yepyeni bir çehreyle buluşturacağım. Bunu dirayetle, hikmetle, liyakatle ve istişareyle başaracağım inşallah.Bizim başkanlığımızda belediyemiz ilk defa halkın belediyesi ve halkın hizmetkarı olacak. Siz saygıdeğer ve sevgiye değer hemşerilerimden evvela oylarınıza, dahası desteklerinize talibim.

SİZİN DESTEKLERİNİZ İLE SİZ KAZANACAKSINIZ.

Mübarek Ramazan Ayımızın öncelikle GAZZE'nin mazlum halkına ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."