KAHTASES-HÜDA PAR Adayı Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, ailesi dostları ve akrabaları ile iftarda buluştu.

Katılımın hayli yüksek olduğu görülen iftar buluşmasında, aile bireylerini, dostları ve akrabalarını kapıda karşılayıp tek tek ilgilenen Yavuz, birlikte açılan iftarın ardından konuklarına hitaben teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmasına ailesi dostları ve akrabalarına adaylık sürecinde kendilerine verdikleri sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür eden Yavuz, seçim sürecine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

"İnşallah zafere yakınız. Seçim kazanmak için ekibimizle, arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, bize inanan güvenen gönüllülerimizle 3 aydan beri sahada büyük bir çalışma yapıyoruz. Yalansız yapıyoruz, menfaatsiz yapıyoruz, çıkarsız yapıyoruz. Bugün siyasette isek bu tür siyasetlere karşı olduğumuz içindir. Temiz siyaset, dürüst siyaset, yalansız, dolansız siyaset için mücadele veriyoruz. Elhamdülillah bugün öyle bir konuma gelmişiz ki; gittiğimiz her yerde insanlarımız kapılarını sonuna kadar açıyorlar ve bağırlarına basıyorlar. Kendileri bizleri davet ediyorlar. Size oy vereceğiz buyurun bir çayımızı için diyorlar. İnsanlarımız bize;" biz biliyoruz siz yalan söylemezsiniz, haram yemezsiniz, yedirtmezsiniz, haksızlık ta yapmazsınız" diyorlar. Biz toplum nezdinde bu güveni kazanmış isek hiç de seçimi kaybedelim, ama biz kazanmışız. Bu şeref bize yeter. Ama inanıyoruz ki seçimi de Allah'ın izni ile zaferle taçlandıracağız "dedi.