HÜRPOLİTİKA-Adıyaman’ın Kâhta İlçesinde AK Parti, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmalarına başladı.

AK Partinin Adıyaman’daki önemli kalelerinden birisi olarak görülen Kâhta’da, AK Partinin önde gelen isimlerinden Ömer Yılancı,2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıklayarak çalışma startını verdiğini duyurdu.

Seçim startını sosyal medya hesabında esnaf ziyareti görüntülerini “Haydi Bismillah Yola Koyulduk” başlık açıklama ile duyuran Yılancı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi,

Haydi bismillah yola koyulduk. Sahada kıymetli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bu seçimde her halükarda var olacağız. Kıymetli hemşehrilerimizden dua destek bekliyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

2014,2019 belediye seçimlerinde de AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Yılancı,2019 seçimlerinde AK Parti'den belediye meclis üyesi seçilmişti.

14 Mayıs 2023 te yapılan genel seçimlerde belediye meclis üyeliğinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.