KAHTASES-Kahta’da uzun aradan sonra Beyin Cerrahisi Ameliyatları ,yeniden yapılmaya başlandı.

Adıyaman'ın sağlık üssü olma yolunda hızla ilerleyen Kahta Devlet Hastanesi, her geçen yıl hizmet çıtasını bir basamak daha artırarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hasta yatak kapasitesi, ebe ve hemşire sayısı gibi rakamları arttırarak hastalara daha kaliteli ve verimli hizmet vermeyi amaçlayan Kahta Devlet Hastanesi’nde hizmet kalitesi biraz daha yükseliyor.

Göreve geldiği gündenn beri başarılı bir performans ortaya koyan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, başta hekim hekim eksikliği olmak üzere,hastanenein fiziki sorunları ve diğer sorunlarının çözümünde başarılı çalışmalara yürüterek hastanenin her geçen gün sağlıktaki yeni uygulama ve teknolojileri Kahta'ya kazandırmaya devam ediyor.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç,hastaların artık ameliyat için ilçe dışına çıkmalarına gerek kalmadığını belirterek, "Hastanemizde uzun zamandır ara verilen Beyin Cerrahisi Ameliyatları kurumumuzda göreve başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanımız Op. Dr. Efe Can ERİŞKEN ile birlikte yeniden yapılmaya başlandı. Hastalarımızın Adıyaman ve diğer illere hasta sevkini azaltmak ve daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Amacımız, hastalarımızın ilçe dışına çıkmadan tedavilerini hastanemizde gerçekleştirerek, hasta memnuniyetini maksimum düzeye çıkarabilmektir"dedi.