KAHTASES-Kâhta Mega Karma Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Sanayi Sitesi 2’inci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Bakanlık Oluru Alan Kâhta Mega Karma Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Sanayi Sitesinin 2 Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmesinin ardından sitenin inşat çalışmaları start aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri Mustafa Akan Levent Çelik gözetiminde Kâhta Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen toplantıya 242 Üyenin 160’ı katılım sağladı.

Divan oluşumunun ardında 21 maddeden oluşan gündem okunarak oylanmasının ardından Kâhta Mega Karma Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Sanayi Sitesinin inşaat yapımı 160 Üyenin onayı İle karara bağlanarak mevcut başkan Murat Karayıldız’a yetki verildi.

Tek Liste İle Gidilen Kongreye mevcut başkan Murat Karayıldız,160 Üyenin tamamının oyunu alarak tekrardan 4 yıllığına güven tazeleyerek seçildi

Genel kurul sonunda tüm üyelere teşekkür eden başkan Murat Karayıldız, Kurban bayramından hemen sonra inşaatın yapılacağı alanda iş makineleri ile düzenleme çalışmalarına başlayacaklarını, yapım konusunda birçok firma ile görüşmelerinin devam ettiğini, üyelerin menfaati doğrultusunda anlaşacakları firma ile hızlı bir şekilde yapım çalışmalarına başlayacakları söyledi.

Kâhta Mega Karma Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Sanayi Sitesinin ilçenin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını söyleyen Karayıldız,”Büyük mücadeleler sonucunda ilçemize kazandırdığımız,333 iş yeri ve sosyal tesislerin yer alacağı Karma Sitemiz tamamlandığında, ilçemizin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacak, sanayileşme ve ekonomik gelişimine önemli ivme kazandıracak. Esnafımıza düzenli bir çalışma alanı sağlayacak olan bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen her kese şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

Haber:Ziya Bozkurt