HÜRPOLİTİKA-Kahta Belediye Başkan aday adaylığı için isimleri geçen ve bugüne kadar sessizliliğini koruyarak dikkatleri üzerine çeken iddialı isimler, birer birer ringe çıkmaya başladı. Adı aday adayı olup olmayacağı merak edilen isimler arasında yer alan AK Parti’nin önceki dönem ilçe Başkanı Bedir Yeni, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Aday adaylık için isimi geçen ancak şu ana kadar sessiz kalan ismlerin de yarın adaylık müracaatında bulunmaları bekleniyor.

AK Parti’de 9 Kasım başlayan ve 22 Kasım’da (yarın) son bulacak aday adayları başvuruları tam gaz devam ediyor.

Kâhta Belediye Başkanlığı için aday adaylığı merak edilen isimler arasında yer alan, 2 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan,14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçimde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan –Siyasetçi-İşadamı Bedir Yeni, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığına giderek adaylık başvurusunu yaptı.

Aday adaylık dosyasına AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ta teslim eden Yeni, burada yapmış olduğu açıklamada,”Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilçemizde ilçe başkanlığı ve farklı görevler ile milletimize hizmetkar olduğumuz Ak Parti Kahta ilçe Teşkilatımızda 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahali idari yerel seçimlerde milletimize hizmet yolunda Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumu ilçe Başkanı Sn.Osman Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirdik. Kıymetli vatandaşlarımızın ve yol arkadaşlarımızın teveccühleriyle çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim’den muvaffakiyetler dilerim”dedi.

İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ise “iki dönem partimizin ilçe başkanlığını yapan sayın Bedir Yeni’nin adaylığı bizleri ziyadesieyle memnun etmiştir.Bedir Yeni başkanıma ve tüm aday adaylaruımıza başaralar diliyorum”dedi.