HÜRPOLİTİKA-Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı,bir ilçede adayların kesinleştiğini açıkladı. Yeniden Refah,bu doğrultuda Sincik için Mehmet Buz'un adaylığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı İsmail Demir,"Genel Başkanımız Sayın Dr Fatih Erbakan başkanlığında,Genel Merkezimizde düzenlenen "Yerel Seçimler Toplantısı" sonucunda yaptığı açıklamada 49 il ve ilçe belediye başkan adayları açıklandı..Bu açıklanan yerler içerisinde Adıyaman Sincik belediye başkan adayımız, Mehmet Buz da bulunmaktadır.Kendisi Millî Görüş geleneğinden gelen değerli bir adayımızdır.Ülkemize milletimize ve Sincik ilçemize hayırlı olsun"dedi.

Sincik ilçesi Yeneiden Refah Partisi adayı olarak açıklanan Mehmet Buz ise "Genel Başkanımız Sayın Dr.Fatih Erbakan başkanlığında,Yeniden Refah PartisiGenel Merkezinde düzenlenen "Yerel Seçimler Toplantısında" Sayın Genel başkanımızın riyasetinde Yeniden Refah Partisi Sincik Belediye Başkan Adaylığım Genel Başkanımız Genel merkezimizin nezninde Resmen açıklandı.

Yaptığım hizmetler Yapacaklarımın Teminatıdır diyor, tüm sincik'de yaşayan her bir ailemizin destek ve dualarını Arz ederim.Halka hizmet Hakka hizmettir.Ya Allah bismillah Diyoruz.Heyecan Heyacan Heyecan
Haydi Yeniden Refah'a"dedi.