KAHTASES-Adıyaman'da AK Parti uzun süreden beri siyaset yapan ve yine uzun yıllardan beri başarılı bir şekilde il genel meclis başkanlığı yapan Mehmet Can Erdoğan yeniden İl Genel Meclis Başkanı seçildi.

31 Mart seçimlerinde partisi tarafında listenin 5.sırasına konulduğunda kenara çekileceği beklenirken,seçim çalışmalarında listesinin birinci sırasıydamış köy köy, kapı kapı dolaşıp tüm seçmenlerine ulaşarak zoru başarıp yeniden seçildi.

AK Parti'nin zirvede olduğu dönemlerde bile 4 üye alabildiği Kahta'da, bu seçimde AK Partinin 5 meclis üyesini meclise taşımasında siyasi yormcular;başarının Mehmet Can Erdoğan'a ait olduğuna vurgu yaptılar.

31 Marttaki seçimde seçilen Adıyaman İl Genel Meclisi Üyeleri bugün ilk kez toplandı.

Geçici başkan Mustafa Saman’ın yönettiği oturumda meclis başkanı, başkan vekilleri, katip üyelik ve encümen seçimleri gerçekleştirildi.

Seçimler sonucunda uzun yıllardan beri başarılı bir şekilde il genel meclis başkanlığı yapan Mehmet Can Erdoğan,30üyenin 29'unun oyunu alarak yeniden İl Genel Meclis Başkanı seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Erdoğan,yapmış olduğu konuşmada,"Sayın başkan, sayın divan, değerli İl Genel Meclis Üye arkadaşlarım, değerli basın mensubu arkadaşlarım, değerli çalışma arkadaşlarım toplantımızın seçimimizin hayırlara vesile getirmesiyle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Saygıdeğer İl Genel Meclis Üyelerimiz beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Görevin sorumluluğunun ne kadar açık olduğunun bilincindeyiz onun için bu ağır olan görevi yine sizlerle birlikte bunu hafifletmek için beraber çaba göstereceğiz. Biz burda bir aileyiz bir meclisiz ilimiz deprem ilidir, çok çalışacağız, çok yorulacağız bu yükü hafifletmek için sizinle beraber güzel bir performansla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kahta Ses Haber olarak yeni dönemde Başkan Erdoğan'a ve tüm meclis üyelerine başarılardiliyoruz.