HÜRPOLİTİKA-AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, “Sayın Bakanımızdan 750 yataklı Şehir Hastanesinin planlanması sözünü aldık ”dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilin sağlıkla ilgili sorunlarını aktararak destek istediler.

Ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili İshak Şan,"Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı Milletvekilimiz Mustafa Alkayış ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Bakanımıza ilimizin sağlıkla ilgili sorun ve taleplerini ileterek destek istedik.

Sayın Bakanımızdan 750 yataklı Şehir Hastanesinin planlanması sözünü aldık. Yapımı devam eden; 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 150 yataklı Devlet Hastanemizin yapım sürecini hızlandırılması Fizik Tedavi Hastanemiz de sürecin hızlandırılması ayrıca diğer sağlık yatırımlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Bu yatırımların her aşamasının yakinen takipçisi olup en kısa zamanda yatırımları halkımızın hizmetine sunacağız. Sayın Bakanımıza, Adıyaman’ımıza olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz ”şeklinde ifade etti