KAHTASES-31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Menderes Mahallesi’nde muhtarlık yarışını kazanan Hasan Celayer, sandık başına giden herkese çok teşekkür etti.

Seçim sürecindeki vaatlerini Menderes halkı ile buluşturacağını söyleyen Celayer, sandık başına gidip kendisine destek veren ve vermeyen tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Seçimlerin artık geride kaldığını ve hizmet zamanının geldiğini vurgulayan Celayer, “Hiç kimseyi mahcup etmeden elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi.

Celayer,”Muhtarlığı Adaylığım süresince ben ve ekibime desteklerini esirgemeyen başta aile fertlerime, akrabalarıma, dostlarıma benimle bu yola çıkan azalarıma onların ailelerine ve geleceğimiz olan gençlerimize, çok değerli esnaflarımıza çok değerli,ablalarımıza, abilerimize ve kardeşlerimize ve bize oy veren vermeyen ayırt etmeksizin sandık başına giden herkese çok teşekkür ediyorum.

Azalarımız ile birlikte planladığımız projelerimiz için kollarımızı sıvadık ve çalışmalara başladık.Menderes mahallemizin güzelleşmesi için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz”dedi.