KAHTASES-İş İnsanı ve Siyasetçi Musa Yıldırım,Ankara ziyaretini siyasi hamle olarak yorumlanmasına,"Denizdeki balığın pazarlığı olmaz! Şu an herhangi bir siyasi hamlemiz söz konusu değildir, bazıları kendilerine paye çıkarmasın, kamuoyu gereksiz meşgul edilmesin. Ankara’da bizi sevenleri ziyarete geldim"dedi.

Yerel seçimde AK Parti'den belediye başkan adayı olan İş İnsanı ve Siyasetçi Musa Yıldırım,Ankara ziyaretini "siyasi hamle" olarak yorumlanmasına ilşkin sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.

Ankara ziyaretini "Ankara’da bizi sevenleri ziyarete geldim. Hepsi bu, kimse bize çamur atmaya kalkışmasın" şeklinde açıklayan Yıldırım,isim vermeden üstü kapalı gönderemede bulunduğu açıklmasında şunları kaydetti;

"Denizdeki balığın pazarlığı olmaz! Akıllanmak dediğin şey bitmiyor, bildiğin yanıldığına yetmiyor ya, işte ona yanarım! Siyaset yapma fikrini taşıdığımda ilkelerin ve kriterlerin değişmesi gerektiğini düşünüyordum ama bireysel mücadele ile bunun mümkün olmadığını gördüm. Kişilerin değişmesi ile hiçbir şey değişmez, anladım. Dostlarım gereksiz gündemlerle meşgul olmasın, sevmeyenlerimiz de tedirgin olmasın ve oyunlarına devam etsinler. Şu an herhangi bir siyasi hamlemiz söz konusu değildir, bazıları kendilerine paye çıkarmasın, kamuoyu gereksiz meşgul edilmesin. Ankara’da bizi sevenleri ziyarete geldim. Hepsi bu, kimse bize çamur atmaya kalkışmasın. Selamlar."