HÜRPOLİTİKA-Milletvekili genel seçiminde Adıyaman’dan Bağımsız day olarak seçime girerek yaklaşık 15 bin oy alan eski MHP’li Selim Çakır’ın Yeniden Refah Partisinden Aday olacağı gündem oldu.

AK Parti’nin Ziya Polat’ı aday olarak açıklamasının ardından Adıyaman siyasetinde baş döndüren gelişmeler yaşanıyor.

CHP’nin AK Parti adayına alternatif olarak SP’’den “Çatı adayı” formülünü eski belediye Başkanlarından Abdulkadir Kırmızı üzerinde yoğun bir şekilde sürdüğü iddiaları tartışılırken, Milletvekili genel seçimide Adıyaman’dan Bağımsız aday olarak seçime girerek yaklaşık 15 bin oy alan Selim Çakır’ın Yeniden Refah Partisinden aday olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Haber merkezimze ulaşan bilgide,MHP kimliğimi çıkardım “Her Kesin Adayıyım” diyen Çakır’ın Yeniden Refah Partisinin adaylık teklifine sıcak baktığı ve adaylığını her an için açıklayabileceği iddia edildi.

Siyasi kulislerde genel seçimde Bağımsız aday olarak girdiği seçimde Adıyaman halkından büyük bir teveccüh gören, girdiği yarışta yaklaşık 15 bin oy alan ve 10 bine yakın oyu ise çift mühürden dolayı iptal edilen Selim Çakır’ın aday olması durumunda Adıyaman’da büyük bir destek alacağı,AK Parti’nin Kalesi olan Adıyaman’da dengeleri değiştirebileceği yorumlanıyor.