KAHTASES-Bölgenin başarılı ve sevilen şeflerinden Mehmet Sinan Yılmaz,geleneksel Kahta yemeklerini özgün tarifleriyle harmanlayarak müşterilere benzersiz bir lezzet deneyimi sunmaya devam ediyor.

Hünerleriyle Kahta'ya ait yemekleri gün yüzüne çıkaran ve yöresel yemeklere odaklanan mutfak anlayışıyla lezzet harikaları yaratan Sinan Yılmaz, geleneği koruyan ve geleceğe yatırım yapan yemeklere imza atıyor.

Birçok başarılı çalışmalara imza atan Şef Sinan Yılmaz,son olarak Kahta'da faaliyet yürüten "Kasabım Ömer " işlemesi sahibi Ömer Alpaydın ile birlikte işletmede yerel basın ve davetlilerin katılımında Kahta'nın yöresel yemeklerine özgün dokunuşlar yaparak yemekleri Kâhta'ya has kebaplar hâline getirdiler.

İki usta yörenin vazgeçilmez yemeklerinden olan Patlıcanlı Yoğurt Çorbası (Balcane Dev) tereyağlı kuşbaşını özgün tarifleriyle harmanlayarak Kâhta'ya has kebaplar hâline getirerek müşterilere benzersiz bir lezzet deneyimi sundular.

Yemeklerin tadına bakan misafirler yemeklere tam puan verirken, yemeklerle ilgili olarak konuşan Şef Sinan Yılmaz, "Yıllardır geleneksel yemeklerimizi geleceğe nasıl taşıyabiliriz, bu lezzetleri çocuklarımızla nasıl buluşturabiliriz? konusu üzerinde kafa yoran biriyim. Bu konuyu Ömer Ustam ile de paylaştım. Sağ olsun onlar da bugün mekânlarını bize açtılar. Bizler de size böyle bir deneyim yaşattık. Beğenmenize de çok sevindik"dedi.

Mekân sahibi Ömer Usta ise "Sinan Şef'im ile böyle bir deneyimi mekanımızda sizlerle buluşturduğumuz için işletme olarak biz de memnun olduk. Bu yemeklerimizi Kasabım Ömer Kebabı veya Kâhta Kebabı isimleriyle çok yakında müşterilerimizle önceden belirlediğimiz bir günde her hafta buluşturacağız"diye konuştu.