HÜRPOLİTİKA-AK Parti Kâhta Belediye Başkan aday adayı Mehmet Reşat Turanlı,temsili değil, katılımcı bir belediye anlayışıyla Kahta'yı hak ettiği konuma getireceklerini söyledi.

Çalışmaları kapsamında büromuzu ziyaret eden Turanlı, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Kahta'yı daha da ileriye taşımak için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği ve dayanışma halinde olacaklarını vurguladı.

Partisinin aday gösterip belediye başkanlığını kazanması halinde ilçede yapacağı çalışmalarla ilgi bilgi aktaran Turanlı, insan odaklı projelerle ilçeye değer katacağını ve kentin cazibesini arttıracağını söyledi.

Göreve geldiklerinde şehir bilincinin gelişmesine katkı sağlamak için özgür, bağımsız bir kent konseyinin kurulması için her türlü desteği sağlayacağını söyleyen Turanlı, “Kâhta’da iki dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. İlçemiz ile ilgili bütün sorunları biliyorum. Başta altyapı olmak üzere, üstyapı, trafik, imar, su ve çevre gibi sorunları önemli sorunları var.Sorunların çözümü için ortak karar alma kapasitemizi arttıracağız.

Tüm vatandaşlarımızın eşit ve adil bir şekilde kent yönetimine katılmasını sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda, özgür demokratik yapıda Kent Konseyini ve mahalle meclislerini kuracağız.

Kahta’mızı çağdaş bir kent haline getirmek için bütün kamu kuruluşlarla birlikte harekete edip, ortak akılla yöneteceğiz,tüm kesimlerin katılımıyla ortak kararlar alacağız. İlçemizin tarım ve turizm hedeflerini,sanayinin turizm, tarım ve çevre hassasiyetlerini dikkate alarak projeler hazırlayacağız.

Yerel basının Kâhta’nın lokomotif gücü olduğunu düşünüyorum. Basınla sürekli diyalog halinde olacağız,düşüncelerini,fikirlerini ve uyarılarını dikkate alacağız. Kent konseyi kuracağız. Toplumun tamamının karar almada ve sorunların çözümünde bütün şehrin arkamızda olmasını istiyoruz ”dedi.