KAHTASES-Adıyaman Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Tutdere,"Omuzımıza yüklediğiniz sorumluluğun,görevin farkındayız. İnşallah sizlerle beraber nasıl kazandıysak, beraber şehrimizin sesini duyurduk isek yine birlikte bu şehrin yaralarını saracağız"dedi.

Başkan Tutdere, Altınşehir Sosyal Tesislerinde vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda,taleplerini dinleyerek projelerle ilgili soruları yanıtladı.

Vatandaşları kapı tek tek tokalaşarak karşılayan Tutdere,belediyenin halkın belediyesi olacağını,kapılarının her zaman her kese açık olacağını söyledi.

Omuzlarına yüklenen yükün farkında olduklarını belirten Tutdere,toplantıdaki konuşmasında,“Hep birlikte bir başarıya imza attık.Hepinize çok teşekkür ediyorum. Omuzımıza yüklediğiniz sorumluluğun,görevin farkındayız.İnşallah sizlerle beraber nasıl kazandıysak,beraber şehrimizin sesini duyurduk isek yine birlikte bu şehrin yaralarını saracağız. Adıyamanımızı belediyecilikte,kültürde,sanattaher alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Belediye hepimizin belediyesi olacak,halkın belediyesi olacak,kapılar her zaman her kese açık olacak"dedi.