KAHTASES-CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyaret miting havasında geçti.

Tutdere, dünden itibaren başladığı Küçük Sanayi Sitesi esnaf ziyaretlerine bugün de devam etti. Esnaflardan Abdurrahman Lekesiz’in daveti üzerine öğle yemeğinde vatandaşla buluşan Tutdere’yi coşkulu bir kalabalık karşıladı.

ESNAFA İŞ MAKİNESİNİN ÜZERİNDEN SESLENDİ

Miting havasında geçen davette Tutdere, iş makinesinin üzerinden esnafa seslendi. 31 Mart’ın Adıyaman için değişim zamanı olduğunu dile getiren Tutdere, şunları söyledi:

“2 dönemdir milletvekiliniz olarak Mecliste sizin sesiniz oluyorum. Esnafımızın, çiftçimizin, Adıyaman’ın her kesimin sesi oldum, hiçbir ayrım yapmadan her kesimin sesi oldum. 6 Şubat depreminde enkaz altında şehrim kalırken, insanlarımız can verirken, o soğukta yine beraberdik, sokakta beraberdik, enkazın başında beraberdik. Allah nasip ederse bundan sonra belediye başkanınız olarak yine beraber olacağız.”

“ŞEHRİMİZİ TOPYEKÛN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

“Şimdi Adıyaman için yeni bir süreç başlıyor, hep beraber bir değişimi gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. Adıyaman ihmal edildi, geri bırakıldı, sorunları bugüne kadar çözülmedi. Belediyecilik anlamında ciddi ciddi bir hizmet alamadık; sokaklarımızın, caddelerimizin, kavşaklarımızın durumu ortada. Her şeyden en önemlisi esnafımızın evi olan Küçük Sanayi Sitesinin hali ortada, bu hâl hiçbirimize yakışmıyor. Biz şehrimizi topyekûn yeniden ayağa kaldıracağız. Adıyaman’ın bütün dünyaya, bütün Türkiye’ye sesini duyuracağız ve 31 Mart’tan sonra herkes diyecek ki ‘Helal olsun, Adıyaman’da adı gibi yaman insanlar varmış.’ Bunun için hep birlikte çalışacağız.”

“YIKILAN ŞEHRİMİZ İÇİN GÖVDEMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM”

“Adıyaman’ın bir değişime, artık kendi geleceğine sahip çıkmaya ihtiyacı var. Ben milletvekilliğini bırakıp geldim, Adıyaman’ı bu enkazdan kurtarmak, yıkılan şehri yeniden ayağa kaldırmak için gövdemi taşın altına koydum. Şimdi sıra sizde, siz de sandığa gidin şehrimize sahip çıkın, Tutdere’ye sahip çıkın, şehrimizi yeniden ayağa kaldıralım.”

“BU BİR PARTİ SEÇİMİ DEĞİL, MEMLEKET MESELESİ”

“Bu bir parti seçimi değil, bu bir siyasi tercih meselesi değil; bu sizi yönetecek başkan ve meclisini seçme işidir. Onun için çalışkan, Adıyaman’ın sorunlarını bilen, sizlerle birlikte iyi günde kötü günde yan yana olan başkanı seçmenizi istiyoruz. Siz doğru tercih yaparsanız Adıyaman ayağa kalkar, Adıyaman bölgenin yıldızı olur.”

“KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN SORUNU ÇÖZÜLÜRSE MEMLEKETİN SORUNU ÇÖZÜLÜR”

“31 Mart seçimleri parti seçimi değil, memleket meselesidir. Hep beraber bu güzelim şehrimize sahip çıkacağız; sokaklarına, caddelerine, kentimize, parklarına hep beraber sahip çıkacağız. Biz hazırız, kadromuz hazır. Bakınız, Küçük Sanayi Sitesinden hiçbir parti temsilci koymadı, encümenimizi ön sıralara yerleştirdik. Çünkü ben biliyorum ki, Küçük Sanayi Sitesinin sorunu çözülürse memleketin de sorunu çözülmüş olur.”

“ŞİMDİ ADIYAMAN İÇİN DEĞİŞİM ZAMANI, ADIYAMAN’A SAHİP ÇIKMA ZAMANI”

“Çok güzel bir meclis oluşturduk; yıkılan kenti ayağa kaldıracak mühendislerden, mimarlardan, esnaflardan oluşan güzel bir meclisimiz var. Her görüşten her kesimden insan var, o ekiple şehrimizi ayağa kaldıracağız. Artık Adıyaman için değişim zamanı geldi, Adıyaman’a sahip çıkma zamanı geldi.”