HÜRPOLİTİKA-HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz ,”Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız”dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz beraberindeki heyet,yıllardır kaderine terk edilen ilçenin tarihi çarşı esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz,ilçedeki çevresindeki kurum ve bankaların taşınması adeta viraneye dönen,her seçimde siyasilerin kalkındaracağı sözünü verip yerine getirmediği ilçenin tarihi çarşı esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Ziyaretinde esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavuz,bakımsızlıktan kırılan eski çarşının canlanması için gerekli adımların atılacağının sözünü verdi.

Yavuz,”HÜDA PAR olarak ilçemizin sorounlarını çok iyi biliyoruz.Belediyeler hizmet makamlarıdır.İlçemize güzel projelerle hizmete talibiz. Bizim iyi bir yönetimde aradığımız adalet, dürüstlük, rüşvet alıp vermeme, adam kayırmama erdemlerinin en verimli kaynağı İslam’dır. Bu memleketin evladı olan herkese; ırkına, mezhebine bakmadan hizmeti götüreceğiz. Bu memleketimizin her ferdine eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışacağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Allah nasip ederse ve seçilirsek HÜDA PAR'lı belediyemizde bu çarşının canlanması için gerekli adımların atacağız”dedi.