HÜRPOLİTİKA-HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Eğitimci Adem Yavuz,”O kadar çok "hiçbişey yapılmamış" var ki, biz süregelen çözümden uzak bu zihniyeti değiştirecek, bir devrin sonu, yeni bir dönemin başlangıcı olacağız inşallah”dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Eğitimci Adem Yavuz,seçim çalışmaları kapsamında halk ve esnaf buluşmalarına devam ediyor.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Eğitimci Adem Yavuz,beraberinde İlçe Başkanı İrfan Demiral ve parti yönetcileri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında marangozlar ve mobilyacılar sitesi esnafını ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için destek sitedi.

Esnafın yoğun teveccühü ile karşılanan Yavuz, samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, esnafın beklenti ve sorunlarını dinledi.

Kahta’nın klasik belediyecilik anlayışından kurtulup kurumsal ve adil bir hüviyete bürünecegi günlerin yakın olduğunu söyleyen Yavuz,ziyaretlerine ilşkin yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti;

“Genelde Kahta'mızın özelde tüm mahallelerimizin problem ve sıkıntılarını biliyoruz. İlçe başkanımız ve teşkilatımız 4 yıldır memleketimizin her alandaki problemlerini tespit etmiş hatta ilgili mercilere rapor olarak sunmuş ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmıştır.

Ev ev dolaştığımız şu günlerde insanlarımızın şehre dair yaşamış oldukları problemlere yakînen tanık oluyoruz. Öylesine basit sorunlar var ki bunların çözüme kavuşmamış olması akıllara kasıt olma ihtimalini getiriyor.

Bugün marangozlar ve mobilyacılar sitesi kiymetli esnaflarımızı, sanatkarlarımızı ziyaret ettik. Elhamdülillah çok sıcak teveccüh gösterdiler. İlgisizlik ve hizmetsizlikten yakındılar. İsim degişimi degil anlayış değişimi istediklerini belirttiler. Bizler de belediyeciliğin klasik anlayışından kurtulup kurumsal ve adil bir hüviyete bürünecegi günlerin yakın olduğunu, bunun ancak bizimle olacağının müjdesini verdik. Görmüş olduğumuz teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Ziyaret ettiğimiz esnaflarımız Hüdapar teşkilatının seçim sathından çok önceleri de esnaf ve sanatkarlarımızı iki defa ziyarette bulunduklarını, sorunlarıyla alakadar olduklarını kendilerine minnettar olduklarını ifade ettiler. Biz de sürdürülebilir hizmetin katlanarak devam edeceğinin teminatını verdik. Hizmette süreklilik ve sürdürülebilirliğin ikame edileceğini, kentimizi birlikte yönetme teklifimizin yankı bulmasına şahitlik ettik.

Ahşaba dilediği şekli veren ustadır, ahşabı aşkla şekillendirenler ise ancak sanatkarlardır. İşte bu sanatkarlardır nice şaheserler üreten.. Sanatkarlarımızın bu prensibini kendimize şiar edinecek ve Şehrimizi nakış nakış, ilmek ilmek aşk ile işleyeceğiz Allah’ın izniyle.

Her mahallemizin, her kurumumuzun, her semtimizin problemlerini biliyoruz çünkü yıllardır tüm problemlerimizi bir bir not ediyoruz.

O kadar çok "hiçbişey yapılmamış" var ki, biz süregelen çözümden uzak bu zihniyeti değiştirecek, bir devrin sonu, yeni bir dönemin başlangıcı olacağız inşallah. Sizlerle güçlenecek, adil ve şeffaf yönetimimiz ile akıllı şehir, terbiye eden şehir, saygın olan şehre dair hayallerimizi hep birlikte inşa edeceğiz Allah’ın izniyle”diye konuştu.