KAHTASES-HÜDA PAR Adayı Adem Yavuz, seçim sonuçlarının ardından yapmış olduğu açıklamada” HÜDAPAR'ı yeni bir ses, yeni bir nefes olarak bağrına basan halkımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.

HÜDA PAR Adayı Adem Yavuz, seçim sonuçlarının ardından yapmış olduğu yazılı açıklamada önemli açıklmalarda bulundu.

Açıklmasına HÜDAPAR'ı yeni bir ses, yeni bir nefes olarak bağrına basan Kahta halkına teşekkür ederek başlayan Yavuz,şunları kaydetti;

“31 Mart Yerel seçimlerini sonlandırmış bulunmaktayız. Yaklaşık 3 aylık yoğun bir çalışma sürecini sonlandırdık. Bu süreçte büyük bir fedakârlık örneği gösteren Hüda Par teşkilatıma, il ve belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katan fedâkar, samimi ve gayretli gönüldaşlarımıza, dava ve yol arkadaşlarıma, destekleriyle bizleri tercih eden kıymetli Kâhtalı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gayret ve azminiz daim, Rabbim hepinizden ebeden razı olsun.

“Seçim sürecinde devletin ve belediyenin imkânlarını kullanıldı”

Üzülerek şu durumu ifade etmek isterim. Seçim sürecinde devletin ve belediyenin imkânlarını kullanarak yardım paketleri, alışveriş çekleri, nakdî yardımlar kullanılarak adil ve etik olmayan karmaşık bir süreci maalesef yaşamış bulunmaktayız.

Buna paralel olarak bu süreçte hiçbir gayrı ahlakiliğe meyletmeden, harama ve yalana tenezzül etmeden almış olduğumuz desteğin haklı onurunu, gerçek gururunu yaşıyorum.

Saygıdeğer Kâhta halkımız, bizi yeni bir ses yeni bir nefes olarak bağrına basmıştır.

“Biz Hakkı ve adaleti yüceltmek için yola çıktık”

Şahsım, ekibim, ilçe teşkilatım ve diğer tüm birimlerimiz ile elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza inanıyorum.

Gönüldaşlarımız, hayatın tamamını mücadele alanı olarak seçen ulvî bir gayeye sahip bulunan imanlı, dürüst fedakârlardır.

Bizim için kazanmanın rey çokluğuyla olmayacağı veya dünyalık kazançlardan ibaret olmadığı bilinci her daim var olmuştur.

Bu bilinç; davamıza, gayretimize, azmimize bağlılığımızı daha da perçinlemektedir.

Seçim öncesinde de ifade etttiğimiz gibi biz Hakkı ve adaleti yüceltmek için yola çıkan hür neferleriz. Ne yolumuz biter ne de gayretimiz..

Seçim boyunca, seçim gününde, sandıklarda canhıraş çabalar gösteren samimi müşahitlerimize, fedâkar görevlilerimize, bizim için ter döken her bir neferimize sizin huzurunuzda hürmet içinde tekarar tekrar teşekkür ediyorum.

“Seçimlerden önce verdiğimiz her sözün arkasındayız”

Bize destek veren veya vermeyen her bir hemşehrime de ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bu bağlamda halkımızın tercihlerine mazhar olan belediyemizin yeni başkanını tebrik ediyoruz. Seçimlerden önce verdiğimiz her sözün arkasındayız. "Yapılacak hayırlı ve doğru tüm işlerin arkasında olacak ve destekleyeceğiz. Yapılacak yanlışlarında daima karşısında olacağız."

Elbette ki takdir halkımıza aittir. Buna saygı duyar ve Kahta'mız için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Seçim sonuçlarının öncelikle ülkemize dahası ilçemize hayır getirmesini temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum”dedi.