KAHTASES-Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Kahta Belediye Başkanı Adem Yavuz ve beraberindeki hayet, seçim çalışmaları kapsamında Hayvan Pazarını ziyaret etti.

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Kahta Belediye Başkanı Adem Yavuz ve beraberindeki heyet,31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticilerinin istek ve taleplerini dinledi.

Bir yandan esnaf ziyareti diğer yandan seçim bürosu açılışları diğer yandan mahalle ve ev toplantıları nedeniyle gecenin geç saatlerine kadar sahada olan Başkan Adayı Yavuz, Hayvan Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. 

Hayvan Pazarında vatandaşlardan büyük bir ilgi gören Yavuz, satış yapan esnaf ve pazarda canlı hayvan alımı yapan vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.

Ziyaretinde, vatandaşların hayvan pazarının yetersiz ve bakımsızlığından dert yandığını söyleyen Yavuz, şunları kaydetti;

"Hayvan Pazarını ziyaretimizde vatandaşlarımızın ciddi teveccühü oldu. Ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızın Hayvan Pazarının yetersiz ve bakımsız olduğu yönünde şikâyetleri ile karşılaştık. Bu ciddi teveccüh ve talep projelerimizde arasında bulunan Hayvan pazarımızı Türkiye standartlarına ulaştırmak ilk sıraya almamıza vesile oldu ”dedi.