KAHTASES-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,”Zafer ve başarı aziz halkımızın desteğiyle mümkün olacaktır. 31 Mart akşamı destan yazmaya hazır mısınız?”dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkanı adayı olarak ismi gündeme geldiği günden beri Kahta halkından büyük bir teveccüh gören Adem Yavuz, çalışmaları ve ziyaretlerinde büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanıyor.

Gittiği her yerde büyük bir sevgi ile karşılanan Yavuz’a destek her geçen gün artmaya devam ediyor.

Kahta halkının 31 Mart’ta destan yazacağını söyleyen Yavuz,Kahta’nın şahlanış dönemine hazırlandığını belirterek,”Kahta’nın izzet, şeref ve haysiyetini her şeyin ve herkesin üzerinde tutuyorum. Benim siyasi çizgimde şucu bucu yok, öteki beriki yok, sen-ben kavgası yok, kardeşlik içerisinde ortak bir gelecek hedefiyle tüm farklılıklarımızla el ele, omuz omuza yürümek var. Kahta Belediye Başkanlığı için çıktığımız bu kutlu yolda siz değerli hemşehrilerimi ayırt etmeksizin birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Uzun soluklu bir õykü oluşturacağız. Bu hepimizin hikayesi olacak. Mazlum, ezilmiş, hor gōrülmüş halkın neler yapabildiğini hep beraber göreceğiz.

Bizim seçim süresince ve başkanlığımız boyunca safsata ve mugalata diyalektiğine ayıracak zamanımız olmayacak.

Bizim başkanlığımızda herkesi ve her kesimi kucaklayan dinleyen, seven ve sevindiren bir belediyemiz olacak.

Projelerimiz, hizmet anlayışımızın birer yansımasıdır.
Aziz hemşerilerimin takdirlerine sunuyorum.

Zafer ve başarı aziz halkımızın desteğiyle mümkün olacaktır. 31 Mart akşamı destan yazmaya hazır mısınız?”dedi.